4.6/5 stjerner på Trustpilot

Algebehandling af tag, fliser, facade og mange andre overflader

Total Remove har mange års erfaring med algebehandling af alle typer overflader. Vi tilbyder blandt andet algebehandling af overflader som beton, pudsede overflader, mursten, træ, natursten og forskellige tagtyper.

Få et uforpligtende tilbud

  Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

  Vi sørger for en grundig algebehandling af dine overflader

  Når du får besøg af Total Remove, får du besøg af en ekspert.

  Vi sørger for en grundig algebehandling af diverse overflader, hvorefter de vil fremstå som nye. Det er vores erfaring, at viden om materialer og teknikker er altafgørende for en vellykket algebehandling. Vores arbejde bliver udført med det miljørigtige produkt Neutralon, som er godkendt af Miljøstyrelsen

  Miljørigtig algebehandling udført af fagfolk

  Algebehandling af tag

  Algebehandling af dit tag sker nede fra jorden, hvor vi via en lang lanse sprøjter taget ind i godkendt algemiddel.
  Algebehandlingen af taget begynder at virke med det samme, men der kan gå alt fra 2 dage til 1 år før det fulde resultat kan ses. Det skyldes flere faktorer som blandt andet vind, regn og sol samt hvor kraftig algevæksten er før algebehandlingen.

  Vi tilbyder 100% virkningsgaranti på vores algebehandling af tag. Opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores besøg, kommer vi naturligvis forbi og giver en ekstra algebehandling af dit tag uden beregning.

  Vi anvender udelukkende produktet Neutralon, som er godkendt af Miljøstyrelsen som algebekæmpelsesmiddel i Danmark.

  Få gratis rådgivning

  Algebehandling med virkningsgaranti

  Vi tilbyder 100% virkningsgaranti på vores algebehandling af facade, fliser og træ og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og giver en ekstra behandling af din facade, fliser eller træ overflader uden beregning.

  Vil du høre mere om algebehandling af dine facader, fliser eller træ overflader, så udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 60186082, – det er helt uforpligtende.

  Vi algebehandler fliser, facader og træ i flere sammenhænge:

  • I forbindelse med en nyanlagte fliser, nye facader eller ny monteret træ.
  • I forbindelse med vedligeholdelse.
  • I forbindelse med rensning af fliser, facader eller træoverflader.

  Algebehandling af facader, fliser og træ

  Algebehandling et godt alternativ til afrensning

  Algebehandling af fliser, facader og træ kan være et godt alternativ til en afrens. En afrensning vil dog altid give det optimale resultat som kan ses med det samme. Hvor en imod en algebehandling er en langtidsvirkende og forbyggende behandling.

  Reagerer man i tide mod alger og mos, kan man helt forhindre det eller dræbe det, der måtte være kommet uden at skulle rense overfladen først. Ved en algebehandling sprøjter vi din overflade med midlet Neutralon som er godkendt af Miljøstyrelsen som algebekæmpelsesmiddel i Danmark. Algebehandlingen virker med det samme og stopper alt algevækst samtidig med, at den forhindrer nye angreb fra mos og alger. Effekten af algebehandlingen kan i mange tilfælde allerede ses efter to dage, men algebehandlingen kan sidde og virke i helt op til et år efter udførslen.

  Kundeanmeldelser

  Vi har mange glade kunder – Vil du være den næste?

  Du kan her læse et udsnit af vores anmeldelser fra Trustpilot og Google. Du har mulighed for, at læse flere anmeldelser ved at klike på Trustpilot ikonet.

  TRUSTPILOT
  GOOGLE

  Professionel rådgivning og gratis tilbud

  Total Remove har mange års erfaring indenfor Algebehandling, Fliserens, Facaderens, Tagrenderens og Vinduespudsning. Vil du vide om os og vores services eller ønsker du uforpligtende rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.

   Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

   1. Besigtigelse

   Vi møder op på din adresse, hvor vi besigtiger opgaven og fortager en opmåling af arealet.

   2. Rådgivning

   Vi rådgiver om de forskellige løsningsmuligheder og afstemmer dine forventninger til resultatet.

   3. Tilbud

   Der udarbejdes et skriftligt tilbud, hvor opgavebeskrivelse og pris fremgår. Dette tilsendes dig pr. mail. Når tilbudet er accepteret, aftales der tid for udførsel af arbejdet.

   Sådan foregår algebehandling

   Ved at klikke på boksene herunder, har du mulighed for at læse om de forskellige faser i opgaven.

   • Vi møder op på din adresse, hvor vi besigtiger opgaven og fortager en opmåling af arealet.

   • Vi rådgiver om de forskellige løsningsmuligheder og afstemmer dine forventninger til resultatet.

   • Der udarbejdes et skriftligt tilbud, hvor opgavebeskrivelse og pris fremgår. Dette tilsendes dig pr. mail. Når tilbudet er accepteret, aftales der tid for udførsel af arbejdet.

   • Vi møder op på adressen efter aftale og udfører den algebehandling som fremgår af tilbuddet.

   • Når vi er færdige er det helt naturligt for os, at rydde pænt op. Vær dog opmærksom på, at dine vinduer kan være særligt udsatte for skidt under udførslen. Vi anbefaler derfor, at få udført en vinduespudsning efter arbejdets udførsel. Vi kan tilbyde, at pudse dine vinduer til en fornuftig pris nu når vi alligevel er hos dig.

   Serviceordning på vedligeholdelse

   Med en serviceordning på algebehandling undgår du, at bekymre dig om hvorvidt det er tid til endnu en behandling. Vi kommer nemlig fast en gang årligt og algebehandler dine overflader.
   Vi giver dig naturligvis besked, når det er tid til den årlige servicebehandling.

   Kontinuerligt og vedvarende vedligeholdelse, som du vil opleve med en serviceordning, forlænger levetiden på dine overlader betragteligt.

   Bestil et gratis tilbud ved at udfylde vores kontakt formular eller ring til os på 60186082

   Se herunder vejledende priser på algebehandling

   Du skal ikke tænke på vedligeholdelse af din facade
   Du skal ikke investere i produkter

   Priser på algebehandling

   Hvad koster en algebehandling?

   Priserne på en algebehandling er individuelt fra opgave til opgave. Vi finder sammen med dig den bedste løsning, så vi løser opgaven efter dit ønske og behov. Vil du vide hvad det koster at få udført en algebehandling giver vi gerne dig et uforpligtende tilbud.

   Bestil et gratis tilbud på algebehandling ved at udfylde vores kontakt formular eller ring til os på 60186082


   FAQ – ofte stillede spørgsmål

   Ved at klikke på kasserne herunder kan du læse nogle af de spørgsmål som vi ofte får. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmå her skal du være velkommen til, at kontakt os.

   • Hvis du har en let algevækst vil én algebehandling i de fleste tilfælde være nok. Har du derimod en overflade som er svært angrebet kan det kræve 2-3 algebehandlinger for, at opnå et optimalt resultat.

    Hvis du ønsker at din overflade skal være fri for alger hurtigst muligt, vil en afrensning være det optimale valg.

    Læs mere om:
    Tagrens her
    Facaderens her
    Fliserens her

   • Nej, flisepest og grå Lav på fliser kan kun fjernes med en flisenrens . Når fliserne er renset kan de vedligeholdes med en årlig algebehandling

    Flisepest/Grå Lav på tag kan ikke fjernes med en algebehandling. Det er kun muligt ved, at udføre en rensning af taget, – herefter kan taget vedligeholdes med en årlig algebehandling.

    Læs mere om muligheder for afrens her:
    Fliserens
    Tagrens

   • Nej, de dør ikke, men det kan være god idé at dække eller flytte planter, som står tæt på huset. Planter som bliver ramt risikerer at få pletter eller miste blade og blomster.

   • Vi anbefaler altid en kontinuerlig vedligeholdelse med en årlig algebehandling, på den måde er du altid sikker på algerne ikke kommer tilbage igen.

   • Nej, tværtimod. Vi har igennem årene testet brug af algemiddel på solcelleanlæg, og det har ingen skadelig effekt. Det har faktisk vist sig, at være en fordel, da det holder solcellerne rene og de dermed kan optage mere energi.

   • Vi har mulighed for, at algebehandle alle tage hvor der er maks. 4 meter til tagrenden. Ved den miljøvenlige algebehandling med opsamling, må der være maks. 3 meter til tagrenden. Er der mere end de 3-4 meter kan der benyttes lift eller stillads mod en tillægspris.

   • Ja, vi kræver dog at du tager et billede af det algebehandlede område maks. 5 dage efter algebehandlingen er udført. Du skal gemme billedet til fremtidig dokumentation. Du kan tidligst klage over manglende virkning 9 måneder efter algebehandlingen er udført. Det skyldes, at lav og slemme alger først giver slip fra taget 6-9 måneder efter at de er døde.

   • Det er meget individuelt fra opgave til opgave, men du må forvente at udførelsen sviner lidt og noget vil ramme dine vinduer. Vi rydder altid pænt op efter os, dog er vinduespudsning en ekstra opgave. Vi anbefaler derfor altid, at bestille en vinduespudsning efter arbejdets udførelse.
    Bestil en vinduespudsning hos os til en fornuftig pris.

    Læs mere om vinduespudsning her

   • Nej, når du har bestilt hos os er du bundet til bestillingen. Du kan tidligst afbestille efter 6 måneder hvis ikke du har fået udført behandlingen. Vi har en bindingsperiode på 6 måneder, da man kan udføre algebehandlinger i vinterhalvåret. Du har dog mulighed for, at afbestille under særlige omstændigheder som f. eks dødsfald, salg af dit hus mm.

    Hvis du har fået et bedre tilbud i mellemtiden vil vi gerne drøfte om vi kan tilbyde prismatch. Det kræver dog, at det tilbudte er det samme som vores.

   • Nej, du behøver ikke at være hjemme når vi kommer. Der skal blot være fri adgang rundt om huset og ligeledes skal arealet hvorfra behandlingen skal udføres være ryddet for havemøbler og  krukker mm.

   • Vi vil meget gerne have adgang til vand. Kan det ikke lade sig gøre skal vi nok finde en løsning, hvor vi selv medbringer vand.

   Få et uforpligtende tilbud

   Total-Remove har mange års erfaring indenfor Algebehandling, Fliserens, Facaderens, Tagrenderens og Vinduespudsning. Vil du vide mere om os og vores services eller ønsker du uforpligtende rådgivning er du velkommen til at kontakte os.

   Ring på
   Mandag-Fredag

   Kl. 08.00 – 16.00

    Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

    Privatlivsindstillinger

    Når du besøger vores hjemmeside, kan den gemme oplysninger gennem din browser fra specifikke tjenester, normalt i form af cookies. Her kan du ændre dine privatlivspræferencer. Det er værd at bemærke, at blokering af nogle typer cookies kan påvirke din oplevelse på vores hjemmeside og de tjenester, vi kan tilbyde.

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Vores hjemmeside bruger cookies fra tredjeparter for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan opdatere dine privatlivsindstillinger og/eller acceptere brugen af cookies.