4.6/5 stjerner på Trustpilot

Fliserens

Til Erhverv & Privat

Total Remove har mange års erfaring med afrensning af alle typer belægninger. Når du får besøg af Total Remove, får du besøg af en ekspert. Vi sørger for en grundig afrensning og efterbehandling af dine fliser, hvorefter de vil fremstå som nye.

TRUSTPILOT
GOOGLE

Gratis Tilbud og Rådgivning

  Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

  Vi ved alt om fliserens

  Det er vores erfaring, at viden om materialer og teknikker er altafgørende for en vellykket fliserens. Vi har gennem tiden udviklet professionelle og innovative metoder til at få afrensningen til at holde i længere tid.

  Vores arbejde bliver udført med det miljørigtige produkt Neutralon, som er godkendt af Miljøstyrelsen.

  Se vores priser længere nede på siden eller ring til os på tlf; 60186082 for personlig rådgivning eller et uforpligtende tilbud. .

  Referencer

  Kundeanmeldelser

  Vi har mange glade kunder – Vil du være den næste?

  Du kan her læse et udsnit af vores anmeldelser fra Trustpilot og Google. Du har mulighed for, at læse flere anmeldelser ved at klike på Trustpilot ikonet.

  TRUSTPILOT
  GOOGLE

  Det rigtige valg for dine fliser

  Algebehandling, afrens eller imprægnering?

  Vi vil altid give en professionel og individuel vurdering i forhold til den konkrette opgave. Afhængigt af tilstanden på dine fliser og belægning, er der forskellige indsatser der kan gøres.

  • Dine fliser kan algebehandles.
  • Dine fliser kan imprægneres og algebehandles.
  • Dine fliser kan både afrenses, imprægneres og algebehandles.

  Vil du vide hvad netop dine fliser har behov for, giver vi gerne uforpligtende professionel rådgivning.

  Alt indenfor fliserens

  Fliserens udført af fagfolk

  En flise har en unik overflade, som fungerer som en beskyttelse. Hvis denne overflade beskadiges eller helt fjernes, kan skidt og ikke mindst alger uden problemer trænge ind i flisen. Regn og fugt trænger ligeledes nemt ind i flisen og udsættes den for frost, er der risiko for at den slår revner.

  For at udføre en professionel og korrekt fliserens, kræver det brugen af de rigtige maskiner og ikke mindst den korrekte metode, i forhold til hvilken type overflade der arbejdes på. Det er derfor helt afgørende hvordan man får sine fliser afrenset, så man undgår at overfladen tager skade.
  En disciplin som kræver en fagmand.

  Professionel Rådgivning

  1. Besigtigelse

  Vi tager forbi din adresse, hvor vi besigtiger opgaven og fortager en opmåling af arealet.

  2. Rådgivning

  Vi vil altid rådgive dig, om de bedste løsningsmuligheder og vi afstemmer naturligvis, sammen med dig dine forventningerne til resultatet.

  3. Tilbud

  Der udarbejdes et skriftligt tilbud, hvor opgavebeskrivelse og pris fremgår. Dette tilsendes dig pr. mail.
  Når tilbuddet er accepteret, aftales der tid for udførelse af arbejdet.

  Få et uforpligtende tilbud

  Total Remove har stor erfaring med Algebehandling, Fliserens, Facaderens, Tagrenderens og Vinduespudsning. Ønsker du at vide mere om os og vores services eller ønsker du uforpligtende rådgivning er du velkommen til at kontakte os.

   Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

   Sådan foregår fliserens

   Ved at klikke på boksene herunder, har du mulighed for at læse om de forskellige faser i opgaven.

   • Vi starter med at behandle fliserne, med en desinficering mod snavs og alger.
    Ved at starte med en desinficering, kan den efterfølgende rensning af fliserne foretages ved et lavere vandtryk, som er mere skånsomt for fliserne og dermed slider mindre på overfladen.

    Vi starter med at behandle fliserne, med en desinficering mod snavs og alger.
    Ved at starte med en desinficering, kan den efterfølgende rensning af fliserne foretages ved et lavere vandtryk, som er mere skånsomt for fliserne og slider dermed mindre på overfladen.

   • Fliserne afrenses skånsomt men grundigt, med en overfladerenser hvor flisepest, mos og alger bliver renset af og dine fliser vil herefter stå rene og flotte. Vores professionelle personale bruger en maskine, der er egnet til opgaven. Det er nemlig helt afgørende, at man bruger det rette tryk, for at flisen bevarer sin naturlige overflade.

          

   • En imprægnering er en behandling af flisens overflade.  Det er en usynlig vandafvisende “film” som gør at vand og fugt ikke optages i flisen. Det vil sige, at alger, flisepest og andre uønskede gevækster ikke har de rette betingelser for at vokse på området.

    Når fliserne er helt tørre, typisk inden for den samme uge efter fliserensen, kan imprægneringen påbegyndes. Vores imprægnering har en levetid i op mod 15 år.

   • Fugesand vil fuldende behandlingen af dine fliser. I forbindelse med afrensning kan det ikke undgåes, at noget af sandet mellem fliserne spules væk. 
 En nyt lag fugesand vil stabilisere dine fliser og forhindrer samtidig, at uønskede gevækster som alger, mos og ukrudt vokser frem.

    Vi anvender typisk ukrudtshæmmende fugesand, men ønsker du en anden slags kan dette naturligvis anvendes. Vi spreder fugesandet ud over fliserne og fejer, så sandet fordeles ned i alle revner.

   • Når opgaver er udført sørger vi for at stedet efterlades rent og pænt. Har vi i forbindelse med udførslen af vores arbejde, gjort omkring liggende områder beskidte, bliver disse naturligvis afvasket

    Det skal forventes, at vinduerne bliver snavset og vi anbefaler derfor at bestille en vinduespudsning efter arbejdet er færdiggjort. – Bestil en vinduespudsning hos os sammen med din facaderens til en fornuftig pris

    Vi anbefaler alle kunder en årlig efterbehandling. Fliserne vil fremstå nydelige og du vil kunne opnå vores 10 års garanti mod flisepest.

   Serviceordning

   Pæne fliser hele året

   Med en serviceordning på dine fliser undgår du, at bekymre dig om at fliserne bliver snavset af alger og mos. Vi kommer nemlig en gang årligt og algebehandler dine fliser.

   Vi giver dig besked, når det er tid til den årlige servicebehandling. Kontinuerligt og vedvarende vedligehold, som du vil opleve med en serviceordning, forlænger levetiden på dine fliser betragteligt.

   Du kan bestille et gratis og uforpligtende tilbud ved at udfylde vores kontakt formular eller ring til os på 60186082 Se herunder vejledende priser på fliserens

   Pris på fliserens

   Hvad koster en fliserens?

   Priserne på fliserens er individuelle fra opgave til opgave.

   Vi finder sammen med dig den bedste løsning, så vi kan rense dine fliser efter dit ønske og behov. Vil du vide hvad det koster at få renset dine fliser, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

   Bestil et gratis tilbud ved at udfylde vores kontakt formular eller ring til os på 60186082

   Pris på fliserens

   Algebehandling

   5kr.Før pris kr. 8 pr. m2
   • Normal pris kr. 7,5 pr.m2
   • Mulighed for årlig algebehandling
   • Miljøgodkendt Kvalitets produkt
   • Virkningsgaranti

   Fliserens Basic

   32kr.Før pris kr. 43 pr. m2
   • Mekanisk Fliserens
   • Lavtryksrens med 90º varmt hedevand, som sikre den bedste og mest skånsomme rens af dine fliser
   • 100% Kvalitetsgaranti
   • Mulighed for naborabat

   Fliserens Plus

   59kr.Før pris kr. 72 pr. m2
   • Mekanisk Fliserens, Algebehandlig og Imprægnering
   • Lavtryksrens med 90º varmt hedevand, som sikre den bedste og mest skånsomme rens af dine fliser
   • 100% Kvalitetsgaranti
   • Miljøgodkendt produkter
   • Giver en modstandsdygtig overflade
   • Mulighed for naborabat
   • 15 års Garanti mod alger ved årlig vedligehold
   Populær

   Fliserens Komplet

   75kr.Før pris kr. 100 pr. m2
   • Mekansik Fliserens, Algebehandling, Imprægnering & Fugesand
   • Lavtryksrens med 90º varmt hedevand, som sikre den bedste og mest skånsomme rens af dine fliser
   • NoGrow Fugesand - Hæmmer ukrudtsdannelse
   • 100% Kvalitetsgaranti
   • Miljøgodkendte produkter
   • Giver en modstandsdygtig overflade
   • Mulighed for naborabat
   • 15 års Garanti mod alger ved årlig vedligehold

   FAQ – ofte stillede spørgsmål

   Ved at klikke på boksene herunder kan du læse nogle af de spørgsmål som vi ofte får. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmå her, er du mere end velkommen til at kontakt os.

   • Vores fliserens udføres med rent vand, uden tilsætning af kemikalier som sikrer at grundvandet, planter, dyr og mennesker ikke tager skade af vores fliserens.

    Vi indleder altid en fliserens med, at give fliserne en desinficering med Neutralon. Det er en skum, som sprøjtes på fliserne. Skummet forsvinder igen efter 20-30 minutter. Produktet er bionedbrydelig og godkendt af Miljøstyrelsen

    Skummet er som sagt miljøvenlig, men vær opmærksom på at det stadig er et kemikalie. Skummet er ikke farligt, men hverken mennesker eller dyr bør være i kontakt med det. Vi anbefaler derfor, at man ikke berører fliserne, indtil skummet er væk.

   • Man kan normalt begynde, at rense fliser i slutning af februar og frem til den første frost melder sig i efteråret. For at udføre en professionel fliserens siger vi som hovedregel at der skal være frostfrit i dagtimerne og temperaturen må ikke være mindre end 5 grader.

   • Med flisers fra Total Remove er der ingen risiko for, at overfladen ødelægges, da vi benytter det rette professionelle udstyr. Mange prøver selv med en højtryksspuler, og resultatet er tit og ofte katastrofalt, med ødelagte fliser til følge. Man kan ikke benytte en hobby højtryksrenser.

   • Den bedste mådes, at holde fliserne pæne er ved en årlig algebehandling. Det er en økonomisk løsning som får terrassen til at fremstå flot, og klar til sommeren. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for gratis rådgivning .

   • Imprægnering er en beskyttende hinde som lægges oven på flisen. En flise som lige er renset kan være meget modtagelige over for vand, snavs og fugt. Det er derfor yderst vigtigt at “lukke” overfladen igen. 

   • Vi kommer tilbage inden for 1-3 uger og imprægnere fliserne. Grunden til, at vi ikke gør det samme dag skyldes at overfladen skal være helt tør.

   • ja, men for at opretholde garantien, skal fliserne have en årlig desinficering med et specielt fremstilet desinficeringsmiddel.

   • Fliserens er en mere dyberegående proces, som renser fliserne helt i bund og gør dem klar til den efterfølgende imprægnering, som sikrer en sund overflade. Denne type afrens er meget mere omfattende og tidskrævende. En algebehandling derimod benyttes typisk til vedligeholdelse overfladen, ved at fjerne mos og alger.
    Algebehandling kan også benyttes uden forudgående fliserens, hvis fliserne ikke er alt for medtaget.

    Læs mere om algebehandling her

   • Det variere meget fra opgave til opgave, men det er altid naturligt for os at rydde pænt op efter udført arbejde. Det skal forventes, at vinduerne bliver snavset og vi anbefaler derfor at bestille en vinduespudsning efter at arbejdet er færdiggjort.

    Bestil en vinduespudsning hos os sammen med din facaderens til en fornuftig pris.

   • Ja, man skal forvente at fugerne skal have nyt sand. Det tilbydes også i vores kompletrens og ellers kan det tilvælges.

   • Vi vil fastlægge dato for udførelsen af fliserens og du vil naturligvis vil blives oplyst herom

   • Nej, du behøver ikke at være hjemme når vi kommer. Der skal blot være fri adgang rundt om huset og ligeledes skal arealet hvor fliserensning skal udføres fra være ryddet for havemøbler og krukker mm.

   Få et uforpligtende tilbud

   Total Remove har mange års erfaring indenfor Algebehandling, Fliserens, Facaderens, Graffitirens, Tagrens, Tagrenderens og Vinduespudsning. Vil du vide mere om os og vores services eller ønsker du uforpligtende rådgivning er du velkommen til at kontakte os.

   Ring på
   TRUSTPILOT
   GOOGLE

    Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

    Privatlivsindstillinger

    Når du besøger vores hjemmeside, kan den gemme oplysninger gennem din browser fra specifikke tjenester, normalt i form af cookies. Her kan du ændre dine privatlivspræferencer. Det er værd at bemærke, at blokering af nogle typer cookies kan påvirke din oplevelse på vores hjemmeside og de tjenester, vi kan tilbyde.

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Vores hjemmeside bruger cookies fra tredjeparter for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan opdatere dine privatlivsindstillinger og/eller acceptere brugen af cookies.