4.6/5 stjerner på Trustpilot

Tagrens

Total Remove har mange års erfaring med afrensning og efterbehandling af alle typer tage.
Vi tilbyder en grundig og miljøvenlig afrensning samt efterbehandling af dit tag. Taget vil efter denne behandling fremstå som nyt.

Gratis professionel rådgivning

  Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

  Afrensning og efterbehandling af dit tag

  Det er vores erfaring, at viden om materialer og teknikker er altafgørende for en vellykket tagrens. Vi har gennem tiden udviklet professionelle og innovative metoder til at få afrensningen til, at holde i længere tid.

  Vores arbejde bliver udført med det miljørigtige produkt Neutralon, som er godkendt af Miljøstyrelsen.

  Se vores priser længere nede på siden eller ring til os på 60186082 for personlig rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

  Husk også af tjekke vores rabatordninger, herunder naborabat.
  Total Remove tilbyder tagrens i hele Midtjylland.

  Alt indenfor tagrens

  Tagrens udført af fagfolk

  Vi oplever ofte, at vores kunder har haft et mislykket forsøg på afrensning af deres tag. Tit er der sket det, at trykket har været for højt på afrenseren og overfladen på taget er derfor blevet beskadiget.

  Et tag har som udgangspunkt en unik overflade, som fungerer som beskyttelse. Hvis denne overflade beskadiges eller helt fjernes, kan skidt og ikke mindst alger uden problemer trænge ind i taget. Regn og fugt trænger ligeledes nemt ind i taget og udsættes det for frost, er der risiko for at det slår revner.

  For at udføre en professionel og korrekt afrensning, kræver det brugen af de rigtige maskiner og ikke mindst den korrekte metode, afhængig af hvilken type overflade der arbejdes på.

  Det er derfor helt afgørende, hvordan man får sit tag afrenset, hvis man vil undgår at overfladen tager skade. En disciplin som kræver en fagmand.

  Tagtyper

  Hvilke type tage renser Total Remove?

  Der findes mange forskellige tagtyper og det er ikke alle tage som kan tåle en tagrens. For at få en tagrens hos Total Remove har vi følgende “krav”, som skal overholdes:

  • Vi udfører tagrens på tage op til 30 graders hældning uden lift. På tage med mere end 30 graders hældning udføres rensning fra lift eller stillads.
  • Vi kan udføre tagrens på ejendomme i højst to plan uden lift. I ejendomme over to plan udføres tagrens fra enten lift eller stillads.
  • Vi kan udføre tagrens på tagtyper som blandt andet: Betontegl, eternittag uden asbest, paptag, decratag, skifertage, ståltage, lertegl fra lift.

  Har du et tag som ikke matcher ovenstående er du velkommen til at kontakte os, for at se hvilken løsning vi kan finde til netop dit tag.

  Alternativet til en tagrens er en algebehandling af taget.

  Hvad er det rigtige valg for dit tag?

  Algebehandling, afrens eller imprægnering.

  Vi vil altid give en professionel og individuel vurdering, i forhold til den konkrete opgave. Afhængigt af tilstanden på dit tag, er der forskellige indsatser der kan gøres.

  • Dit tag kan algebehandles.
  • Dit tag kan imprægneres og algebehandles
  • Dit tag både afrenses, imprægneres og algebehandles.

  Vil du vide hvad det rigtige valg for lige netop dit tag er, giver vi gerne uforpligtende professionel rådgivning.

  Bestil et gratis tilbud ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os på 60186082

  Kundeanmeldelser

  Vi har mange glade kunder – Vil du være den næste?

  Du kan her læse et udsnit af vores anmeldelser fra Trustpilot og Google. Du har mulighed for, at læse flere anmeldelser ved at klike på Trustpilot ikonet.

  TRUSTPILOT
  GOOGLE

  Professionel rådgivning og gratis tilbud

  Total Remove har mange års erfaring indenfor Algebehandling, Fliserens, Facaderens, Tagrenderens og Vinduespudsning. Vil du vide om os og vores services eller ønsker du uforpligtende rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.

   Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

   1. Besigtigelse

   Vi møder op på din adresse, hvor vi besigtiger opgaven og fortager en opmåling af arealet.

   2. Rådgivning

   Vi rådgiver om de forskellige løsningsmuligheder og afstemmer dine forventninger til resultatet.

   3. Tilbud

   Der udarbejdes et skriftligt tilbud, hvor opgavebeskrivelse og pris fremgår. Dette tilsendes dig pr. mail. Når tilbudet er accepteret, aftales der tid for udførsel af arbejdet.

   Sådan foregår en tagrens

   Ved at klikke på boksene herunder, har du mulighed for at læse om de forskellige faser i tagrensningen.

   • Vi starter med at behandle taget med en desinficering som løsner både snavs og alger. Desinficeringen foregår ved, at desinficeringsmiddelet sprøjtes ud på taget.
    Ved at starte med en desinficering, kan den efterfølgende rensning af taget foretages ved et lavere vandtryk, som er mere skånsomt for taget. Det slider således mindre på taget og efterlader det flotteste resultat.

   • Taget afrenses skånsomt og grundigt med en overfladerenser. Vi benytter udelukkende hedevandsrenser og ikke højtryksrenser. Hedevand er mere dybdegående og skånsom, da der afrenses med varme og ikke tryk. Vores professionelle personale bruger en maskine, der er udviklet til opgaven. Dysevinklen og vandmænge og vandtryk skal passe til overfladen.

   • En imprægnering er en beskyttende behandling af tagets overflade.

    Den efterlader sig en usynlig vandafvisende hinde på taget , som gør at vand og fugt ikke kan optages i materialet. Det vil sige at alger, flisepest og andre uønskede gevækster ikke har de rette betingelser for at vokse på området.

    Når taget er tørt, typisk i den samme uge som det er blevet renset, kan imprægneringen påbegyndes. Vores imprægnering har en holdbarhed på op til 10 år.

   • Når opgaven er udført sørger vi for at stedet efterlades rent og pænt. Har vi i forbindelse med udførslen af vores arbejde gjort omkringliggende områder beskidte, bliver disse naturligvis afvasket.

    Da vinduerne er særligt udsatte under udførslen af afrensningen, anbefaler vi en vinduespudsning efter oprydningen.

    Vi tilbyder vinduespudsning til en fornuftig pris, nu hvor vi alligevel er hos dig.

    Vi vil ligeledes anbefale dig hvordan du fremover vedligeholder dit tag og hvilken garanti vi stiller for vores arbejde. Vi anbefaler alle kunder en årlig efterbehandling. Taget vil derved fremstå flot og du vil kunne opnå vores 15 års garanti mod alger med vores service ordning – læs mere herunder.

   Serviceordning på vedligeholdelse

   Med en serviceordning på afrensning af dit tag, undgår du at bekymre dig om, at det bliver snavset af alger og mos. Vi kommer nemlig 1. gang årligt og algebehandler dit tag.

   Vi giver dig besked, når det er tid til det årlige servicebehandling. Kontinuerlig og vedvarende vedligeholdelse, som du vil opleve med en serviceordning, forlænger levetiden på dine tag betragteligt.

   Bestil et gratis tilbud ved at udfylde vores kontakt formular eller ring til os på 60186082.

   Du skal ikke tænke på vedligeholdelse af din facade
   Du skal ikke investere i produkter

   Pris på Tag-rens

   Hvad koster en Tag-rens?

   Priserne på tagrens er individuelle fra opgave til opgave.

   Vi finder sammen med dig den bedste løsning, så vi renser din tag efter dit ønske og behov. Vil du vide hvad det koster at få renset dit tag, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

   Bestil et gratis tilbud ved at udfylde vores kontakt formular eller ring til os på 60186082. Se herunder vejledende priser på Tag-rens mm.

   Vejledende priser  på Tagrens

   Pricing table with an Table ID of "tagrens" is not defined.

   FAQ – ofte stillede spørgsmål

   Ved at klikke på boksene herunder kan du læse nogle af de spørgsmål som vi ofte får omkring Tag-rens. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmå her, er du mere end velkommen til at kontakt os.

   • Vi har en serviceordning med en årlig efterbehandling af din tag. 
Har du fået udført en tagrens, giver det god mening, at vedligeholde den med en årlig desinficering af taget. På den måde kan du nemt og billigt sikre dig, at taget altid står rent og pænt. Vi kommer hvert år og giver taget en omgang desinficerende skum.

   • Hvis du vælger en serviceaftale får du 10 års garanti mod alger og mos på dit tag.
    Vi er så trygge ved vores imprægneringsprodukt, at vi tilbyder  garanti på overflader, der kan imprægneres.

    Garantien sikrer dig imod ny algevækst og mosvækst. Det betyder du ikke skal bekymre dig om taget de næste 10 år frem. For at opnå vores garanti kræver vi, at du tilmelder dig vores årlige vedligeholdelsesaftale

   • Nej, så længe vi har fri adgang rundt om huset, behøver du ikke være hjemme

   • Ja, der skal være adgang til vand.

   • Det er meget individuelt fra opgave til opgave, men man må forvente at det kan svine lidt og blandt andet ramme vinduer.

    Vi anbefaler, at bestille en vinduespudsning efter arbejdets udførelse.

    Du har mulighed for at bestille en vinduespudsning hos os sammen med din tagrens til en fornuftig pris.
    Læs mere om vinduespudsning her

   • Man kan normalt begynde, at rense tage i slutning af februar og frem til den første frost melder sig i efteråret. Det kræver blot, at der er frostfrit i dagtimerne og temperaturen må ikke være under 5 grader.

   Få et uforpligtende tilbud

   Total Remove har flere års erfaring med Algebehandling, Fliserens, Facaderens, Tagrenderens og Vinduespudsning. Ønsker du at vide mere om os og vores services eller ønsker du uforpligtende rådgivning er du velkommen til at kontakte os.

   Ring på

    Jeg giver hermed samtykke til, at Total-Remove ApS må kontakte mig via telefon, SMS eller mail og mine data behandles iht. persondatapolitikken.

    Privatlivsindstillinger

    Når du besøger vores hjemmeside, kan den gemme oplysninger gennem din browser fra specifikke tjenester, normalt i form af cookies. Her kan du ændre dine privatlivspræferencer. Det er værd at bemærke, at blokering af nogle typer cookies kan påvirke din oplevelse på vores hjemmeside og de tjenester, vi kan tilbyde.

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Vores hjemmeside bruger cookies fra tredjeparter for at forbedre din brugeroplevelse. Du kan opdatere dine privatlivsindstillinger og/eller acceptere brugen af cookies.